Vooruitblik 2013-2014

Voorzitter Rutie presenteerde vanavond haar plannenvoor het komende jaar. Het thema is “Engage Rotary, change lives” en dit betekent dat we veel verbinding gaan zoeken, met elkaar, met andere Rotarians en met jou.

Rutie presenteert de jaarplannen 2013-07-04 18.34.09

Waar we dienstbaar kunnen zijn doen we dat (met) zoveel mogelijk. Het bestuursjaar 2013-2014 zal vooral inhouden ‘hands on’ projecten. Zo veranderen we levens ten goede.

Wil je ook weleens weten wat Rotary precies inhoudt of heb je interesse in het lidmaatschap? Kijk vooral ook even op onze Facebookpagina voor interessante nieuwtjes en ervaringen. Neem aub contact op via secretariaat@rotarymedemblik.nl.